Top

Producatori

79b4cecbc3b01414d8bfc9264ce1bd8a

CERAMICA VLAD SRL reprezinta, ca importator direct, si distribuitor in Romania Grupul PANARIA Italia, unul dintre cei mai mari producatori de placi ceramice din lume, prin membrii sai LOVE TILES si MARGRES, caracterizat de calitatea si finasajul deosebit al produselor fabricate la standarde ridicate, pentru multumirea si a celor mai pretentioase gusturi.

De asemenea mai reprezentam alti 4 producatori de gresie si faianta din Italia, cu traditie in domeniu cu o paleta larga de modele, texturi, culori si preturi, pentru orice buzunar.

Furnizorii nostrii sunt fabrici de profil care au mentinut ridicat standardul de calitate al produselor fabricate, pe o piata in continua miscare, in care multi dintre ceilalti producatori de profil, pentru reducerea pretului de vanzare au renuntat la multe din rigorile productiei de calitate.

Producatorii italieni, partenerii nostri, sunt firme cu traditie in domeniu, care au creat tendinte si au inovat permanent producerea de placi ceramice pentru pardoseli si pereti, adevarate etaloane de calitate pentru ceilalti.

Va invitam sa ne vizitati showroom-ul din Bucuresti, Sector 6, Str. Valea Cascadelor, nr. 23, in interiorul Complexului Comercial EXPOTOP CONSTRUCT, unde va garantam ca veti gasi tot ce v-ati dorit pentru amenjajarea interioara a spatiilor dumneavoastra de locuit sau incitelor comerciale.

Logo_Panariagrou
logo Love Tiles.indd
margres-logo